Fysioterapi til dig der er gravid

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten. Vi vil gerne klæde dig godt på til din forestående fødsel og den første tid som mor.

I Motorikland kan vi tilbyde behandling, træning og vejledning til dig som er gravid. Gener i relation til graviditet kan være helt naturligt, men for nogen også begrænsende og invaliderende i hverdagen. Ved en individuel konsultation afdækker vi dine udfordringer og problematikker, og lægger i samarbejde en individuelt tilrettelagt plan for dig og dit videre forløb.

Graviditetsgener vi ofte møder:

  • Bækkensmerter
  • Lændesmerter
  • Ischiassmerter
  • Nakkesmerter
  • Smerter fra øvre ryg

Behandling af graviditetsrelaterede problematikker vil ofte have til formål at reducere smerter og bevare mobilitet og bevægelse under graviditeten. 

Book en tid til en undersøgelse, så finder vi sammen med dig den bedste løsning på dine problematikker.

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

19. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk