Graviditetstræning

Er du gravid og vil gøre noget godt for dig selv?

Træning under graviditeten kan have en positiv indvirkning på både dit fysiske og mentale helbred. Graviditetstræning i Motorikland, er for dig der vil holde din krop sund og stærk gennem graviditeten. Vi tager dig i hånden og guider dig gennem træningen, med højde for hvilket trimester du er i og eventuelle komplikationer. Træningen vil både indeholde styrke-, stabilitet- og konditionstræning, og der vil være særlig fokus på at styrke bækkenbunden og kernemuskulaturen med udgangspunkt i den enkeltes behov og forudsætninger. 

Kom til graviditetstræning i Motorikland, og: 

  • Styrk dit fysiske og mentale velvære i graviditeten
  • Få professionel vejledning og støtte til at lindre eventuelle komplikationer
  • Vend dit fokus indad og mærk din krop og kontakten til dit barn i maven
  • Få et fællesskab med andre kommende mødre

Ring og tilmeld dig næste hold på: Telefon 36 41 43 19 eller send en mail til hej@motorikland.dk

Holdoversigt

Tirsdag
Tid Opstart Fysioterapeut Pris
11.00 - 11.45 Løbende Alexandra Banfalvi  5 x 45 minutter - 750 kr.
Tid Opstart Fysioterapeut Pris
11.00 - 11.45 Løbende Alexandra Banfalvi  5 x 45 minutter - 750 kr.

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

12. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk