Børnemotorik 1-2 år

Vil du give dit barn et motorisk boost eller savner I ideer til leg og tummel derhjemme, som også bidrager til dit barns motorik og kropsbevidsthed? Så er vores børnemotorikhold det perfekte tilbud til dig og dit barn.

Børnemotorik er for børn på 1-2 år og deres forældre - og er et forløb med fokus på leg, nærvær og motorisk udfoldelse. 

Til børnemotorik vil vi lave forskellige sansestimulerende aktiviteter og motoriske øvelser tilpasset både alderen og det enkelte barns behov. Vi vil svinge, gynge, føle, snurre, trampe, hoppe, klatre, gå på balance- og forhindringsbaner, samt lege med tørklæder, sæbebobler, balloner og faldskærm. Fokus vil være at udfordre det enkelte barn motorisk, men der vil også være tid og plads til leg og nærvær mellem barn og forælder, samt børnene imellem. 

På holdet vil vi være max 8 børn, da vi prioritere tid og rum for individuel feedback og vejledning til alle børn og forældre. 

Ring og tilmeld dig et hold på: Telefon 36 41 43 19 eller send en mail til hej@motorikland.dk

Holdoversigt

Vælg dag
Mandag
Opstart Tid Fysioterapeut Pris
Tirsdag
Opstart Tid Fysioterapeut Pris
11/6-2024 10.15 - 11.00 Laura Mittet

5x45 minutter - 750 kr.

Opstart Tid Fysioterapeut Pris
Opstart Tid Fysioterapeut Pris
11/6-2024 10.15 - 11.00 Laura Mittet

5x45 minutter - 750 kr.

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

12. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk