babyfysioterapi

Babyfysioterapi

Motorikland vil gerne være det sted, hvor barnets allerførste skridt mod en sund og stærk fremtid begynder, og hvor mor og far får en god start på tilværelsen som forældre.

Er du i tvivl om dit barn trives eller udvikler sig som det skal?

I Motorikland tilbyder vi: 

 • Babytjek
 • Motoriske vurderinger
 • Babybehandlinger

... alt efter hvad dit barn har behov for.

Når du booker en tid hos en af vores børnefysioterapeuter, laver vi en grundig undersøgelse af din baby, og tager en snak med jer om eventuelle bekymringer, tanker og oplevelser. 

For nogle babyer kan tidlig igangsættelse af behandling og/eller øvelser, forebygge og forhindre udviklingen af uhensigtsmæssige bevægemønstre. Til alle babybehandlinger bruger vores børnefysioterapeuter forskellige teknikker, som både kan løsne op for eventuelle spændinger og understøtte hensigtsmæssige bevægemønstre. Det er vigtigt for os, at I som forældre bliver klædt på til at støtte jeres babys fortsatte udvikling. Vi står derfor klar med information og grundig vejledning,  så I kan tage herfra med ro i maven. 

I Motorikland møder vi ofte babyer med nedenstående udfordringer: 

 • Fladt / skævt baghoved 
 • Stramt tungebånd - og aftercare efter klip af tungebånd
 • Favoritside 
 • Bananform/C-form
 • Kolik, ondt i maven og forstoppelse
 • Gylp og refluks 
 • Spændinger i kroppen
 • Forsinket motorisk udvikling 
 • Låsninger i nakke, ryg eller bækken
 • Det “bløde barn” (hypermobilitet)
 • Motoriske udfordringer - eksempelvis:  Barnet vil ikke ligge på maven, triller kun til en side, går i flitsbue bagover, ligger i bananform, asymmetrisk kryb eller kravl.  

Priser

Første behandling, 1 time 650 kr.
Efterfølgende behandlinger, 45 min 500 kr. 

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, har du mulighed for at få tilskud til dine behandlinger hos os. Derudover dækker mange sundhedsforsikringer også helt eller delvist behandlingsomkostninger.

Det sker i Motorikland

30. april 2024

ÅBEN LEGESAL

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet.

Læs mere

23. april 2024

Teamaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

16. april 2024

BABYMASSAGE 0-6 MDR.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk