Børnefysioterapi

Vores specialiserede fysioterapeuter er uddannet i at hjælpe børn. Vi tager udgangspunkt i en omhyggelig undersøgelse af dit barn, og har en legende tilgang til behandling og træning.

I Motorikland vægter vi nærvær og tryghed højt. Et børnefysioterapeutisk forløb hos os vil altid tage udgangspunkt i dit barns behov og forudsætninger. Vi prioriterer at lære dit barn og dets udfordringer at kende, og har en helhedsorienteret tilgang til træning og bevægelse. Vores mål er at forbedre det enkelte barns livskvalitet og bevægelsesglæde, herunder at gøre barnet gladere, sundere og mere selvstændigt. Vores fysioterapeuter i Motorikland har erfaring med at arbejde med børn med komplekse problemstillinger og børn med mere specifikke udfordringer som fx. genoptræning efter skader eller hjælp til at komme videre med deres motoriske udvikling.

I Motorikland lægger vi vægt på at inddrage Jer som forældre, hvorfor vi gennem et behandlingsforløb vil afsætte tid til vejledning og instruktion i, hvordan I som forældre kan støtte op omkring jeres barns træning og udvikling derhjemme. 

Vi kan bl.a. hjælpe børn med følgende udfordringer:

 • Motorisk uro
 • Forsinket motorisk udvikling Sanseintegration
 • Klodsethed/motorisk usikkerhed
 • Nedsat balanceevne
 • Hypermobilitet
 • Vokseværk
 • Tågang
 • Smerter - fx. Hovedpine, nakke- eller rygsmerter
 • Særligt sensitive børn (ADHD, ADD, Autisme og lignende)
 • Forsigtige/utrygge børn
 • Børn med overvægt 
 • Genoptræning efter operation eller uheld
 • Idrætsskader
Priser
Første behandling, 1 time 650 kr. 
Efterfølgende behandlinger, 45 min 500 kr.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, har du mulighed for at få tilskud til dine behandlinger hos os. Derudover dækker mange sundhedsforsikringer også helt eller delvist behandlingsomkostninger. 

Det sker i Motorikland

30. april 2024

ÅBEN LEGESAL

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet.

Læs mere

23. april 2024

Teamaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

16. april 2024

BABYMASSAGE 0-6 MDR.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk