Fysioterapi til dig der har født

En graviditet og fødsel er en fantastisk proces, men den kan også medføre forskellige udfordringer og gener for kvindekroppen.

Mange mødre oplever ændringer og problematikker som eksempelvis muskelsvaghed, bækkenbundsproblemer og rygsmerter, som følge af graviditeten og fødslen. Andre har bare behov for at blive vejledt i at genoptage træning og fysisk aktivitet efter fødslen.

Individuel behandling efter fødslen

Er du i tvivl om, hvorvidt du er klar til at komme i gang efter fødslen? Eller har du behov for individuel rådgivning, vejledning og/eller behandling i forhold til dit efterfødselsforløb - så kan vi også hjælpe dig med dette. Ved en individuel behandling har vi god tid til både samtale, undersøgelse og behandling - og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov, forudsætninger og symptomer i tilrettelægningen af det videre behandlingsforløb. 

Symptomer og gener vi ofte møder i graviditets- og efterfødselstiden:

  • Bækkenrelaterede gener og smerter
  • Rectus diastase
  • Smerter fra lænd
  • Smerter fra øvre del af ryggen
  • Nakkeproblemer
  • Hofte- og lyskesmerter
  • Hovedpine
  • Smerter i skuldre, arme og håndled
Priser
Første behandling, 1 time 650 kr.
Efterfølgende behandlinger, 45 min 500 kr. 

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, har du mulighed for at få tilskud til dine behandlinger hos os. Derudover dækker mange sundhedsforsikringer også helt eller delvist behandlingsomkostninger.

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

19. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk