Farselstræning

Tummel og træning for far og baby

Farselstræning er vores nye hold til fædre på barsel. På holdet kombinerer vi fysisk træning for far, med sjov leg og motoriske øvelser for din baby. Farselstræning er således en god mulighed for både at styrke båndet mellem dig og dit barn - og kunne holde formen ved lige.

Selve træningen vil være en kombination af styrke- og konditionstræning og sørger for du får en effektiv træning, samtidig med at din baby er en del af oplevelsen. I nogle af øvelserne indkluderer vi eksempelvis babyerne, og resten af tiden er der plads til og rig mulighed for, at udforske legetøj og tumleredskaber i salen. 

Som en del af Farselstræningen vil vi også bruge noget tid på relevante lege og tumleaktiviteter, hvor vi fx gennemgår forskellige sansemotoriske øvelser der stimulerer dit barns balance og kropsfornemmelse.

Holdoversigt

Torsdag
Tid Opstart Fysioterapeut Pris 

13.00 - 13.45

Løbende Laura Mittet 5 x 45 minutter - 750 kr. 

Ønsker du at høre mere eller have en plads på holdet, så skriv til hej@motorikland.dk

Tid Opstart Fysioterapeut Pris 

13.00 - 13.45

Løbende Laura Mittet 5 x 45 minutter - 750 kr. 

Ønsker du at høre mere eller have en plads på holdet, så skriv til hej@motorikland.dk

Det sker i Motorikland

30. april 2024

ÅBEN LEGESAL

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet.

Læs mere

23. april 2024

Teamaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

16. april 2024

BABYMASSAGE 0-6 MDR.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk