Farselstræning

Tummel og træning for far og baby

Farselstræning er vores nye hold til fædre på barsel. På holdet kombinerer vi fysisk træning for far, med sjov leg og motoriske øvelser for din baby. Farselstræning er således en god mulighed for både at styrke båndet mellem dig og dit barn - og kunne holde formen ved lige.

Selve træningen vil være en kombination af styrke- og konditionstræning og sørger for du får en effektiv træning, samtidig med at din baby er en del af oplevelsen. I nogle af øvelserne indkluderer vi eksempelvis babyerne, og resten af tiden er der plads til og rig mulighed for, at udforske legetøj og tumleredskaber i salen. 

Som en del af Farselstræningen vil vi også bruge noget tid på relevante lege og tumleaktiviteter, hvor vi fx gennemgår forskellige sansemotoriske øvelser der stimulerer dit barns balance og kropsfornemmelse.

Ønsker du at høre mere eller have en plads på holdet, så skriv til hej@motorikland.dk

Holdoversigt

Torsdag
Tid Opstart Fysioterapeut Pris 

13.00 - 13.45

Løbende Laura Mittet 5 x 45 minutter - 750 kr. 
Tid Opstart Fysioterapeut Pris 

13.00 - 13.45

Løbende Laura Mittet 5 x 45 minutter - 750 kr. 

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

19. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk