arrangementer i motorikland

Kommende arrangementer

Vi afholder løbende workshops, foredrag og temadage om graviditet, efterfødsel og børns motoriske udvikling.

Læs mere om vores kommende arrangementer herunder:

Babymassage-workshop 0-6 mdr.

Kom til workshop i babymassage tirsdag d. 16. april fra kl. 10-11 og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær.

Har du oplevet at stå med et uroligt eller utrøsteligt barn, der forsøger at bearbejde dagens indtryk, kæmper for at komme af med luft og afføring, eller bare ikke kan finde ro? Så er babymassage måske det redskab, der kan gøre en forskel for jer. Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Fra det lille barn lå trygt i mors mave, har det været vant til en ydre afgrænsning af verden og sin egen krop. Nu hvor barnet er født, må det først erfare hvor egen krop starter og slutter – et vigtigt skridt på vejen i dets motoriske udvikling. På workshoppen i babymassage lærer du at give dit barn massage der beroliger, smertelindrer og understøtter udviklingen af led og knogler, når vores børnefysioterapeuter guider jer igennem simple teknikker, der også let kan anvendes hjemme.

Praktisk information: Arrangementet koster 200 kr. Tilmelding er nødvendig til hej@motorikland.dk, så vi kan skabe et trygt rum med tid og nærvær til alle.

Læs mere om arrangementet her: Workshop i babymassage

Temaaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland tirsdag d. 23. april fra kl. 18.30-20.00 inviterer til en informativ temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

I Motorikland vil vi gerne klæde dig godt på i denne omvæltende tid, med en krop i konstant forandring, og forberede dig på den første tid som mor. På temaaftenen vil du få indblik i viden om sikker og effektiv træning i graviditeten. Vi tager afsæt i teori om den gravide krops udvikling og de eventuelle gener, der kan være forbundet med graviditeten.

Praktisk information: Arrangementet koster 75 kr. pr. person og henvender sig til alle gravide, uanset om du er førstegangsmor eller tilføjer til din voksende familie. Vi serverer kaffe, te og snacks, og sørger for at skabe et rum med plads til at vende blikket indad og skabe kontakt til din lille i maven. Tilmelding på mail til hej@motorikland.dk

Læs mere om arrangementet her: Temaaften for gravide

Åben Legesal 0-2 år

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet. Der vil ikke være et fastlagt program eller styrede aktiviteter til åben legesal, men det er altid muligt at opsøge råd, vejledning eller inspiration til lege og aktiviteter.

Praktisk information: Arrangementet koster 75 kr. pr. barn. Tilmelding er nødvendig til hej@motorikland.dk, så vi kan sikre tid og rum til alle.

Læs mere om arrangementet her: Åben legesal i april

Det sker i Motorikland

30. april 2024

ÅBEN LEGESAL

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet.

Læs mere

23. april 2024

Teamaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

16. april 2024

BABYMASSAGE 0-6 MDR.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk