FAQ

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan man bruge henvisning fra lægen i Motorikland?

Motorikland er uden ydrenummer. Det betyder, at du ikke behøver en henvisning for at booke en konsultation og at du har mulighed for at booke en tid uden at konsultere din egen læge. Vi kan dog altid have en dialog med egen læge, såfremt der efter aftale med dig/jer bliver behov for det.

Kan man få tilskud til Motorikland?

Hvis du/I er medlem af Sygeforsikring 'Danmark', kan I få tilskud til Jeres barns behandlinger hos Motorikland. En konsultation giver 133 kr. og efterfølgende behandlinger giver 88 kr. i tilskud.

Kan man bruge sin private sundhedssikring i Motorikland?

Hvis du/I har sundhedsforsikring gennem arbejde eller privat, dækker Jeres forsikringsselskab oftest helt eller delvist konsultationer hos Motorikland. Nogle selskaber kræver, at der foreligger en lægehenvisning til fysioterapeut og andre gør ikke. Vi anbefaler, at I forhører jer hos det akutelle forsikringsselskab og får oplyst præcist hvad de dækker i forhold til beløb, antal konsultationer eller andre krav.

Det sker i Motorikland

30. april 2024

ÅBEN LEGESAL

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet.

Læs mere

23. april 2024

Teamaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

16. april 2024

BABYMASSAGE 0-6 MDR.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk