Mødregrupper

Kom til babymotorik eller efterfødselstræning med din mødregruppe / barselsgruppe

Det er altid hyggeligt at lave noget aktivt sammen som mødregruppe, og det kan være både sjovt, inspirerende og nogle gange lettere, at komme ud af huset i fællesskab. Undervisningen foregår i vores store, lyse lokaler og vi står for alt det praktiske med at række til, rydde op og varme kaffen - alt I skal gøre er at møde op med jeres små.

Mødregruppe-sessions

I Motorikland tilbyder vi enkelt-sessioner med babymotorik eller babymassage for mødregrupper. Her har vi udgangspunkt i jeres børns udviklingstrin og behov, og tager afsæt i de samtaleemner og spørgsmål, der fylder hos jer netop nu.

Pris: 1 time med vores børnefysioterapeut 750,- pr. gruppe

Mødregruppe-hold

Er I en mødregruppe eller barselsgruppe, der ønsker et fast forløb med enten babymotorik eller efterfødselstræning, kigger vi gerne ind i at oprette et selvstændigt hold kun for jer. Vi aftaler i fællesskab en ugedag og et tidsrum, der passer alle.

Pris: 5 undervisningsgange over fem uger 750,- pr. person

Vil I høre mere eller tilmelde jeres mødregruppe / barselsgruppe, kan I sende en mail til hej@motorikland.dk eller booke herunder.

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

19. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk