Cookiepolitik

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises for siden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

En cookie er en fil, som du automatisk downloader til din computer, mobil eller tablet, når du besøger en ny hjemmeside. Cookies kan forskellige ting. Nogle cookies sørger for, at hjemmesiden fungerer, andre gemmer informationer om din adfærd på nettet for at give dig målrettede reklamer. Læs mere om cookies på taenk.dk  


Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@motorikland.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Rødovre Fysioterapi & Træning
Rødovrevej 251, 2610 Rødovre
Telefon: 3641 4319
hej@motorikland.dk

Det sker i Motorikland

30. april 2024

ÅBEN LEGESAL

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet.

Læs mere

23. april 2024

Teamaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

16. april 2024

BABYMASSAGE 0-6 MDR.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk