Transport og parkering

Parkering

Klinikken er placeret centralt i Rødovre. Vi har gode parkerings- og adgangsforhold tæt på vores hoveddør. Der er gratis parkering uden tidsbegrænsning i hele området.


Offentlig transport

Du kan nemt komme til os med bus eller tog. Du kan tage bus 9A, 132 og 142 til stoppestedet Jyllingevej (Rødovrevej), som ligger mindre end 2 minutters gang væk fra klinikken.

Jyllingevej St. ligger 1 km fra klinikken, og der er ligeledes busforbindelser fra metrostationerne Vanløse St. og Flintholm st. 

Du kan altid benytte rejseplanen, når du skal planlægge din tur til klinikken.

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

12. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk