Babymassage

Har du oplevet at stå med et uroligt eller utrøsteligt barn, der forsøger at bearbejde dagens indtryk, kæmper for at komme af med luft og afføring, eller bare ikke kan finde ro? Så er babymassage måske det redskab, der kan gøre en forskel for jer.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Fra det lille barn lå trygt i mors mave, har det været vant til en ydre afgrænsning af verden og sin egen krop. Nu hvor barnet er født, må det først erfare hvor egen krop starter og slutter – et vigtigt skridt på vejen i dets motoriske udvikling.

På workshoppen i babymassage lærer du at give dit barn massage der beroliger, smertelindrer og understøtter udviklingen af led og knogler, når vores børnefysioterapeuter guider jer igennem simple teknikker, der også let kan anvendes hjemme.

  • Lær hvordan du med simple tryg kan berolige dit barn og fremme dets fordøjelse
  • Oplev hvordan den fysiske berøring styrker forbindelsen mellem jer
  • Få professionel støtte og vejledning af vores erfarne børnefysioterapeuter

Hvor og hvornår: Onsdag d. 19. juni kl. 10:00 - 11:00

Praktisk information: Arrangementet er for babyer i alderen 0-6 mdr. og koster 200 kr. pr. forælder med et barn. Tilmelding til hej@motorikland.dk er nødvendig, så vi kan sikre en hyggelig og tryg atmosfære, med tid og rum til at guide alle godt igennem forløbet.

Læs mere om arrangementet her: BABYMASSAGE-WORKSHOP

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

19. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk