Babymassage

Giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær og velvære

Har du oplevet at stå med et uroligt eller utrøsteligt barn, der forsøger at bearbejde dagens indtryk, kæmper for at komme af med luft og afføring, eller bare ikke kan finde ro? Så er babymassage måske det redskab, der kan gøre en forskel for jer.

Motorikland inviterer indenfor til workshop i babymassage for 0-6 mdr., torsdag d. 16. april fra kl. 10.00-11.00.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Fra det lille barn lå trygt i mors mave, har det været vant til en ydre afgrænsning af verden og sin egen krop. Nu hvor barnet er født, må det først erfare hvor egen krop starter og slutter – et vigtigt skridt på vejen i dets motoriske udvikling.

På workshoppen i babymassage lærer du at give dit barn massage der beroliger, smertelindrer og understøtter udviklingen af led og knogler, når vores børnefysioterapeuter guider jer igennem simple teknikker, der også let kan anvendes hjemme.

Hvad kan I forvente?

  • Lær hvordan du med simple tryg kan berolige dit barn og fremme dets fordøjelse
  • Oplev hvordan den fysiske berøring styrker forbindelsen mellem jer
  • Få professionel støtte og vejledning af vores erfarne børnefysioterapeuter

Praktisk information

Arrangementet koster 200 kr. pr. forælder med barn. Tilmelding til hej@motorikland.dk er nødvendig, så vi kan sikre en hyggelig og tryg atmosfære, med tid og rum til at guide alle godt igennem forløbet.

- Gratis parkering for både biler og barnevogne
- Mulighed for at pusle og amme/made
- Gratis kaffe eller te til trætte forældre

Begivenheden findes også på Facebook her: Workshop i babymassage

Vi er glæder os til at byde jer indenfor i vores skønne omgivelser!

Det sker i Motorikland

30. april 2024

ÅBEN LEGESAL

Vi stiller vores bedste legesager frem og inviterer forældre og børn fra 0-2 år indenfor til åben legesal tirsdag d. 30. april fra kl 9.30-11. Her vil være rig mulighed for motorisk udfoldelse med vores mange seje og sjove redskaber. Mød også børnefysioterapeuterne bag Motorikland, som vil være til rådighed under hele arrangementet.

Læs mere

23. april 2024

Teamaften for gravide

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

16. april 2024

BABYMASSAGE 0-6 MDR.

Babymassage er en gammel praksis, der med rette stadig bruges i dag. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har nemlig ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk