GRAVID-WORKSHOP

Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten. At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer.

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten. I Motorikland vil vi gerne klæde dig godt på i denne omvæltende tid, med en krop i konstant forandring, og hjælpe dig godt på vej mod den forestående fødsel.

Kom med, når vi inviterer til workshop om graviditet og fødsel med fokus på den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Til workshoppen vil du få:

  • Viden om den gravide krops forandringer og fysisk tilpasning
  • Vejledning i sikker og effektiv træning under graviditeten
  • Øvelser der styrker din bækkenbund og kernemuskulatur
  • Afspændings- og vejrtrækningsteknikker, som du med fordel kan bruge både før, under og efter fødslen.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til fysioterapeuterne bag Motorikland

Arrangementet er gratis og henvender sig til alle gravide, uanset om du er førstegangs-mor eller tilføjer til din voksende familie. Vi serverer kaffe, te og snacks, og sørger for at skabe et rum med plads til at vende blikket indad og skabe kontakt til din lille i maven.

Tilmelding via mail på hej@motorikland.dk er nødvendig, så vi kan sikre tid og rum til alle. 

Find begivenheden på Facebook her: GRAVID-WORKSHOP

Det sker i Motorikland

09. juli 2024

SOMMER-DROP-IND

Sommeren står for døren - også for os i Motorikland - men det skal naturligvis ikke forhindre den gode motoriske leg og træning. Derfor har vi sørget for, at i gennem hele sommeren kan deltage på udvalgte drop-ind-hold for både babymotorik og efterfødselstræning.

Læs mere

19. juni 2024

BABYMASSAGE

Kom til workshop i babymassage og giv dig selv og dit barn en rolig stund fuld af nærvær. De blide strøg, faste tryg og vuggende bevægelser har ikke kun en beroligende effekt på barnet, men også flere fysiologiske fordele og positiv indvirke på den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og dit barn.

Læs mere

04. juni 2024

GRAVID-WORKSHOP

At blive mor kan føles som en stor omvæltning, og rejsen dertil begynder allerede i graviditeten, der for mange kan være forbundet med nye følelser og bekymringer. Kom med, når fysioterapeuterne bag Motorikland inviterer til en spændende temaaften om graviditet, den gravide krops forandringer og træning i graviditeten.

Læs mere

Nyhedsbrev

Motorikland er meget mere end fysioterapi og holdtræning.

Vi arbejder hele tiden på at skabe oplevelser og fællesskaber med spændende foredrag og arrangementer, hvor du kan blive klogere på dit barns og din egen sundhed. Modtag vores nyhedsbrev – og få besked som den første når vi har ny, spændende viden, arrangementer og foredrag.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Motorikland

Rødovrevej 245
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
hej@motorikland.dk